بسم الله الرحمن الرحیم
خداوندا، آینه دلهایمان را به نور اخلاص روشنی بخش و زنگار شرک و دو بینی را از لوح دل پاک گردان و شاهراه سعادت و نجات را به این بیچارگان بیابان حیرت و ضلالت بنما و ما را به اخلاق کریمانه متخلق فرما و از نفحات و جلوه های خاص خود که مختص اولیاء درگاهت است نصیبی ده. این بنده بی بضاعت ضعیف سالیانی است با خود حدیث می کردم که چهل حدیث از احادیث اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را در وصف خواندن و حفظ قران کریم که درکتب معتبر ثبت شده است جمع آوری کرده و آن را به صورت مرجعی منسجم دراختیار علاقهمندان بگذارم. شاید ان شاء الله مشمول قبولی رحمت حق گردد تااین که به لطف خداوند و حسن توفیق، موفق به شروع و اتمام آن شدم. تقدیم به دوستداران قران:

با نام و یاد خداوند منان، چهل حدیث از معصومین درمورد اهمیت حفظ و خواندن قران را تقدیم میکنم به ساحت مقدس حضرت مهدی (عج) با آرزوی تعجیل در فرج ایشان.
1-پیامبراکرم (ص): این قرآن سفره گسترده الهی است پس تا میتوانید آن را فرا گرفته و بهره مند شوید.
مجمع البیان ج 1 ص 16
۲ –پیامبراکرم (ص): هیچ گروهی در خانه ای از خانههای خدا برای تلاوت قرآن و ممارست با آن وعرضه تعلیم و تعلم جمع نشدهاند، مگر اینکه سکون و آرامش برآنها نازل گردید و رحمت شامل حال آنها شد و ملائکه گرداگرد آنها را فراگرفته و خدای سبحان در نزد ملکوتیان از آنها یاد میکند.
میزان الحکمه جلد 10 ص4822
3-پیامبر اکرم (ص) : هرکس قرآن را حفظ نماید خداوند او را تا پایان عمراز نعمت عقل بهره مند می نمایند.
میزان الحکمة جلد 10 صفحه ۴۸۱۸
4- پیامبر اکرم (ص) : حافظان و حاملان قرآن سرشناسان اهل بهشت هستند.
بحارالانوار جلد ۸۹ صفحه ۱۷۷
5- پیامبراکرم (ص) : قرآن را بخوانید و آن را به خاطر بسپارید چرا که خداوند، قلبی را که قرآن را در خود جای داده است عذاب نمیکند.
مستدرک الوسائل جلد ۴ صفحه 245
6- پیامبر اکرم (ص) : کسی که در اندرونش چیزی از قرآن نیست، قلبش همانند خانهای ویران است.
میزان الحکمة جلد ۱۰ صفحه ۴۸
7- پیامبر اکرم (ص) : شریف ترین افراد امت من حاملان قرآن و شب زنده داران هستند.
وسایل الشیعه جلد ۴ صفحه ۸۲۶
8- پیامبر اکرم (ص) : حاملان قرآن پرچمداران اسلام هستند هرکس آنان را گرامی بدارد خداوند را گرامی داشته است و هر کس به آنان اهانت کند لعنت خداوند براو باد.
میزان الحکمة جلد ۳ صفحه 253
9- پیامبر اکرم (ص) : گرامی ترین مردم نزد خداوند پس از انبیا و اولیا حاملان قرآن هستند، آنان همانند انبیاء ازدنیا خارج میشوند و به همراه ایشان محشور میگردند و با ایشان از پل صراط عبور میکنند و پاداش شان نیز همان پاداش انبیا است. پس خوش به حال طالبان علم و حاملان قرآن به سبب شرافت و کرامتی که در نزد خداوند دارند.
مستدرک الوسائل جلد ۴ صفحه ۲۴۴
10- پیامبر اکرم (ص) : درجات بهشت به تعداد آیات قرآن است چون صاحب قرآن وارد بهشت شود به اوگفته میشود بخوان و بالا بروکه هرآیه ای را درجه ای است. پس برتر از درجه حافظ قرآن درجه ای نیست.
بحارالانوار جلد ۸۹ صفحه ۲۲
11- پیامبراکرم (ص): هنگامی که خداوند بلایی از آسمان می فرستد، حافظان قرآن و آنان که برای اوقات نماز مراقبت می کنند و آبادگران مسجد را از آن بلا حفظ می کند.
مستدرک الوسائل جلد ۳ صفحه 150
12-پیامبر اکرم (ص) : هر کس که خدا نعمت حفظ کتاب خود را به او عطا کند وآن کس گمان کند که به دیگران نعمتی بزرگ ترازاین نعمت داده شده است بیگمان نسبت به بزرگترین نعمت تحقیر و ناسپاسی روا داشته است.
کنزالعمال ص 2317
13- پیامبر اکرم (ص): از حفظ قرآن با تکرار و یادآوری محافظت کنید.
اسدالغابه جلد ۳ صفحه 537
14- پیامبر اکرم (ص): کسی که قران را به خاطر بسپارد و حفظ نماید و حلال آن را حلال و حرام آن را حرام بداند، خدای تعالی او را وارد بهشت سازد و شفاعت او را برای ده نفر از خاندانش که اهل آتش اند ( ولی مستحق شفاعت ) میپذیرد.
مستدرک الوسایل ج ۹۴ ص ۲۴۵
15- پیامبر اکرم (ص): قرآن پیمان خداوند به سوی مخلوقش می باشد و سزاوار است که هر مسلمان در پیمان نامه خود بنگرد و روزانه حداقل پنجاه آیه از آن را بخواند.
اصول کافی جلد ۲ صفحه ۴۴۶
16- پیامبر اکرم(ص): صدای زیبا زینت قرآن است.
بحارالانوار جلد ۸۹ صفحه ۱۹۰

17- از پیامبراکرم (ص) سوال شد: کدام یک از مردم در قرائت قران خوش صدا تر است؟ فرمودند کسی که وقتی که قرائتش را بشنوی احساس کنی از خدا ترس دارد و آثار خشیت در قرائتش آشکار است.
بحارالانوار جلد ۸۳ صفحه ۱۹۵
18- پیامبر اکرم (ص) : دهانهای شما گذرگاه قران است. پس آنها را با مسواک زدن، خوشبو کنید.
کنز العمال 2751
19- پیامبر اکرم(ص) : سزاوارترین مردم به خشوع داشتن در آشکار و نهان و سزاوارترین افراد به انجام عبادات و نماز و روزه در آشکارو پنهان، حافظ قرآن است.
بحارالانوار جلد ۸۳ صفحه ۲۸۵
20- پیامبر اکرم(ص): خانه ای که در آن قران فراوان خوانده شود خیرآن بسیار گردد و به اهل آن وسعت داده شود و برای آسمانیان بدرخشد چنان که ستارگان آسمان برای زمینیان می درخشند.
اصول کافی ج 2 ص 610
21- پیامبر اکرم (ص) : بهترین شما کسی است که قران را بیاموزد و آموزش بدهد.
نهج الفصاحه ص 473
22- پیامبر اکرم(ص) : فرزندم از خواندن قران غافل مباش زیرا که قران دل مرده را زنده می کند و از فحشاء و زشتی بازمی دارد.
البرهان و فی التفسیر القران ج 1 ص19
23- حضرت علی (ع) : بدان که قرآن مشاوری است که خیانت نمی ورزد و راهنمایی است که گمراه نمیکند و گوینده ای است که دروغ نمیگوید. هیچ کس با این قرآن ننشست، مگر اینکه با افزایش و کاهش از نزد آن برخاست، افزایش درهدایت و یا کاهش در گمراهی.
میزان الحکمة جلد 3 صفحه 413
24- حضرت علی (ع) : قرآن خوانان سه گروهند: گروهی برای خدای عزوجل می خوانند، گروهی برای دنیا و گروهی برای ستیزه کردن، تو اگر توانستی از کسانی باش که برای خداوند عزوجل قرآن می خوانند، چنین باش.
میزان الحکمة جلد ۱۶ صفحه 4832
25- حضرت علی (ع) : حق فرزند بر پدرآن است که نام نیک براو نهد و خوب تربیتش کند و قران را به او بیاموزد.
نهج البلاغه ص 546
26-حضرت علی (ع) : درقران تدبر نموده و از آن عبرت بگیرید چرا که قران رساترین عبرت هاست.
غررالحکم ص 111
27-حضرت علی (ع) : هم نشینی با اهل باطل و بیهوده گویان باعث فراموشی قران میگردد.
تحف العقلول ص 149
28-حضرت علی (ع) : متقین، شبها به پا خواسته آیات قرآن را تلاوت می نمایند.
نهج البلاغه خطبه ۱۹۳ صفات متقین
29- حضرت علی (ع): قرآن را بیاموز زیرا بهترین گفتار است.
نهجالبلاغه صفحه ۱۶۴
30- حضرت علی (ع): هر کس آیه از کتاب خدا را استماع کند برای او از کوه بزرگی ازطلا بهتر است.
بحارالانوار جلد ۸۹ صفحه 20
31- حضرت علی (ع) : درقرائتی که همراه با تدبر نباشد خیری نیست.
بحارالانوار ج 89 ص 210
32-حضرت علی (ع) : حاملان قران به قران عمل می کنند. همانا دانشمند کسی است که ابتدا بیاموزد و سپس به آموخته های خویش عمل کند و علمش موافق عملش باشد.
جامع الاخبار و آثار ج 1 ص 416
33-حضرت علی (ع) : قران را بیاموزید که نیکوترین گفتار است و درآن دانا و آگاه شوید که بهار دلهاست و از نورآن شفا بخواهید که شفا بخش دلهاست . آنرا خوب بخوانید چ.ن مفید ترین قصههاست.
جامع الاخباروالاثار ج 1 ص 211
34- حضرت امام صادق (ع) : قاری و حافظ قرآن به سه چه چیز نیازمند است: قلبی خاشع، شرایط جسمی مناسب و مکانی خلوت .
مستدرک الوسائل جلد ۴ صفحه ۲۴۱
35- حضرت امام صادق (ع) : حافظ قرآن که اهل عمل بدان باشد با سفیران وحی الهی که عالیمقام و نیکوکار هستند (هم درجه) خواهد بود.
اصول کافی جلد2 صفحه 642

سلام دوست عزیز لطفا عربی ان را هم قرار دهید
سلام
بله حتما
ممنون از نگاه و توجه شما